Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

Όργανα Μέτρησης Στάθμης Υδάτων

Pulsar REFLECT™

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Το Pulsar REFLECT™ παρέχει ακριβή παρακολούθηση υγρών και στερεών σε κρίσιμες εφαρμογές μετρήσεων. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ραντάρ FMCW, το REFLECT™ εκπέμπει συνεχώς, μεταβάλλοντας συνεχώς τη συχνότητα του σήματος. Η συχνότητα του σήματος επιστροφής συγκρίνεται με το σήμα που εκπέμπεται εκείνη τη στιγμή, η διαφορά μεταξύ των δύο αντιστοιχεί στον χρόνο που χρειάστηκε να επιστρέψει το σήμα. Η τεχνολογία FMCW σε σύγκριση με την τεχνολογία παλμικού ραντάρ είναι η πιο ακριβής από τις δύο λόγω της στενότερης γωνίας δέσμης και στις περισσότερες περιπτώσεις του ισχυρότερου σήματος.

Στη λειτουργία «Εγκατάσταση», το REFLECTTILT™ διασφαλίζει τη βέλτιστη μέτρηση χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα LED για να σηματοδοτούν πότε ο αισθητήρας είναι επίπεδος (σε εφαρμογές υγρών) ή δίνοντας τη μεγαλύτερη ισχύ σήματος (σε εφαρμογές στερεών). Στη λειτουργία «Μέτρησης», αυτές οι λυχνίες χρησιμοποιούνται για να παρέχουν έγκαιρη ένδειξη αλλαγής στην ακεραιότητα της μέτρησης, για να παρέχουν εμπιστοσύνη στην ακρίβεια των δεδομένων σας.

Οι ερμητικά σφραγισμένοι αισθητήρες στάθμης Pulsar Measurement REFLECT™ δεν απαιτούν συντήρηση ρουτίνας, ικανοί να αντέχουν στα πιο σκληρά περιβάλλοντα διατηρώντας παράλληλα την ακρίβεια παρουσία ακραίας σκόνης, θερμοκρασίας, υγρασίας, πίεσης και χημικών ουσιών. Οι αισθητήρες στάθμης REFLECT™ αποδίδουν επίσης αξιόπιστα σε τυρβώδεις επιφάνειες, καθιστώντας τους την ιδανική επιλογή για δύσκολες εφαρμογές.

Το REFLECT™ παρέχεται με ενσωματωμένο Bluetooth στην στάνταρ έκδοση. Το Pulsar REFLECT™ χρησιμοποιεί μια web εφαρμογή, για να προσφέρει έναν εύκολο και βολικό τρόπο για αλλαγή παραμέτρων, πρόσβαση σε αναφορές τάσεων προβολή ιχνών ηχούς.

Tags:

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2024 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search