Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Image

Η εταιρία μας, METRICA ΑΕ, σε συνεργασία με πιστοποιημένους οίκους του εξωτερικού με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των υδρολογικών μετρήσεων, παρέχει ολοκληρωμένες & πιστοποιημένες λύσεις «εξοπλισμού και υπηρεσιών» για συνεχή μέτρηση και καταγραφή στάθμης, παροχής και ποιοτικών παραμέτρων όπου αυτό απαιτείται.

Οι προτεινόμενες λύσεις, εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία  των σταθμών, τη διατήρηση ιστορικών δεδομένων και χρονοσειρών καθώς και την τήρηση ημερολογίου όσον αφορά τις εκμεταλλευόμενες, οικολογικές και πλεονάζουσες παροχές.

Οι λύσεις που προσφέρουμε είναι καινοτόμες και καλύπτουν τις απαιτήσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας• οδηγούν στον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών μέτρησης των υδρολογικών παραμέτρων παρέχοντας ταυτόχρονα ποιοτικές, σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις στις μετρητικές ανάγκες των συνεργατών μας.

Οι λύσεις παρακολούθησης που προτείνουμε, βασίζονται στον εξειδικευμένο εξοπλισμό που προσφέρουμε, στη μακρόχρονη εμπειρία μας σε ΜΥΗΕ που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες λόγω σχεδίασης, θέσης και πολυπλοκότητας διαχείρισης των οικολογικών παροχών τους.

H εταιρία μας μπορεί να συνδράμει «στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού και μεθοδολογίας μέτρησης, στις υπηρεσίες εγκατάστασης & συντήρησης καθώς και να προσφέρει συμβουλευτικού χαρακτήρα υπηρεσίες όσον αφορά την επιλογή των θέσεων, τη μεθοδολογία εγκατάστασης και των απαιτούμενων διατάξεων, πάντα με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών του πελάτη και διατηρώντας χαμηλό το κόστος διατήρησης της λύσης που προσφέρουμε.»

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2024 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search