Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Μετεωρολογικά, Στάθμη υδάτων, Ωκεανογραφικά

Εγκατάσταση ωκεανογραφικού, παλιρροιογραφικού & μετεωρολογικού σταθμού στα πλαίσια του Ευρωπαικού έργου "TRITON", "Ελλάδα - Ιταλία

 

Εισαγωγή

Το έργο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ευρωπαικού προγράμματος TRITON – (Development of management Tools and directives for immediate protection of bIodiversity in coastal areas affected by sea erosion and establishment of appropriate environmental control systems) που  εντάσσεται στο πρόγραμμα Interreg V/A Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020 και χρηματοδοτείται  από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς Πόρους. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, συμμετέχει ως εταίρος στην υλοποίηση του έργου. Οι υπόλοιποι εταίροι από την Ελλάδα είναι το Πανεπιστήμιο Πατρών και ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ. Από την Ιταλία, η Περιφέρεια Απουλίας (επικεφαλής) και το Ευρωμεσογειακό Κέντρο για την Κλιματική Αλλαγή.

Το έργο έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη εργαλείων διαχείρισης και οδηγιών για την άμεση προστασία της βιοποικιλότητας στις παράκτιες περιοχές που επηρεάζονται από τη θαλάσσια διάβρωση και καθιέρωση κατάλληλων περιβαλλοντικών συστημάτων ελέγχου.


Δείτε περισσότερα...

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2023 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search