Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

Όργανα Μέτρησης Στάθμης Υδάτων

LX-80 Radar Level Meter

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Ο LX-80 είναι ένας αισθητήρας στάθμης που βασίζεται σε ραντάρ, σχεδιασμένος για ακριβείς και ανέπαφες μετρήσεις στάθμης διαφόρων υγρών και στερεών. Είναι σχεδιασμένος για να λειτουργεί τόσο σε εφαρμογές περιβαλλοντικής παρακολούθησης (υδρολογικές μετρήσεις) όσο και σε βιομηχανικές εφαρμογές. Ο LX-80 διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, 8 μέτρων, 15 μέτρων και 30 μέτρων. Το ραντάρ λειτουργεί στη ζώνη W (στην περιοχή μεταξύ 77 και 81 GHz), η οποία εξασφαλίζει υψηλή ακρίβεια (+/-2 mm) επιτρέποντας παράλληλα την ταυτόχρονη λειτουργία κοντινών ραντάρ, χωρίς παρεμβολές.

Υδρολογικές Εφαρμογές

Η σειρά LX-80 μετρητών στάθμης, προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια σε ανέπαφες μετρήσεις της στάθμης του νερού σε λίμνες, ποτάμια και θάλασσες. Η απλή εγκατάσταση πάνω από την επιφάνεια του νερού επιτρέπει την άμεση εφαρμογή του διασφαλίζοντας παράλληλα την ομαλή λειτουργία του με ελάχιστη συντήρηση. Ο αισθητήρας ραντάρ λειτουργεί στη ζώνη συχνοτήτων των 80 GHz, επομένως δεν επηρεάζεται από αλλαγές στη θερμοκρασία και την πυκνότητα του αέρα (σε αντίθεση με τους αισθητήρες στάθμης υπερήχων).

Βιομηχανικές Εφαρμογές

Ο αισθητήρας στάθμης Geolux LX-80 είναι ιδανικός για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές, στις οποίες απαιτούνται ακριβείς και χωρίς επαφή μετρήσεις. Ο LX-80 μπορεί να μετρήσει το επίπεδο διαφόρων υγρών και στερεών παρέχοντας αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο μέσω διεπαφών δεδομένων βιομηχανικών προτύπων.
Tags:

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2023 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search