Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

Όργανα Μέτρησης Στάθμης Υδάτων

dBi HART

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Οι έξυπνοι αισθητήρες στάθμης dBi HART της Pulsar Measurement κάνουν την παρακολούθηση της στάθμης των λυμάτων μια απλή διαδικασία. Οι μορφοτροπείς dBi HART είναι μια σειρά από αυτόνομους, έξυπνους αισθητήρες στάθμης που λειτουργούν χωρίς επαφή. Η χρήση των πρωτοκόλλων HART καθιστά τη σύνδεση με τα ήδη εγκατεστημένα συστήματα γρήγορη, απλή και εύκολη. Επιπλέον οι αισθητήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομες συσκευές ή ως πλήρη συστήματα, χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα HART για τη συλλογή δεδομένων.

Οι αισθητήρες στάθμης dBi HART έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη χαμηλή ισχύ, γεγονός που τους καθιστά ιδανική λύση για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών. Είναι κατάλληλοι για τοποθέτηση σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, για παρακολούθηση φρεατίων και δικτύου αποχέτευσης, για μέτρηση στάθμης σιλό και διάφορων στερεών, μέτρηση στάθμης δεξαμενής καθώς και ελέγχους αποθέματος.

Οι αισθητήρες στάθμης χωρίς επαφή dBi HART ενισχύονται επίσης από την κορυφαία παγκοσμίως τεχνολογία DATEM της Pulsar Measurement. Η DATEM επιτρέπει στους αισθητήρες να απομονώσουν την ηχώ και άλλα στοιχεία που παρεμβάλλονται στην μέτρηση, εξαλείφοντας κάθε πιθανό σφάλμα.
Tags:

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2023 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search