Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

Όργανα Μέτρησης Ροής - Παροχής

MantaRay Portable Area Velocity Flow Meter

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Φορητός μετρητής παροχής

Ο MantaRay είναι ένας φορητός μετρητής παροχής ο οποίος μετρά τη παροχή σε ανοιχτά κανάλια, μερικώς γεμισμένους σωλήνες αποχέτευσης και υπό πίεση σωλήνες χρησιμοποιώντας έναν υποβρύχιο αισθητήρα υπερήχων. Τα χαρακτηριστικά που διαθέτει το φορητό παροχόμετρο, το καθιστούν κατάλληλο για παρακολούθηση αποχετεύσεων, βιομηχανική παρακολούθηση παροχών, αρδευτικά κανάλια και φυσικά ρέματα.

Ευχρηστία
Ο φορητός μετρητής παροχής MantaRay μετρά τόσο τη στάθμη όσο και την ταχύτητα για τον υπολογισμό της παροχής ροής σε ανοιχτό κανάλι ή σωλήνα. Η βαθμονόμηση του γίνεται με πολύ απλό τρόπο αφού με την εισαγωγή της διαμέτρου του σωλήνα ή τις διαστάσεις του καναλιού ο MantaRay υπολογίζει αυτόματα και εμφανίζει τον ρυθμό ροής και το σύνολο στην οθόνη LCD.
Ο αισθητήρας υπερήχων τοποθετείται μέσα στο σωλήνα ή στο κάτω μέρος ενός καναλιού με βραχίονα στήριξης από ανοξείδωτο χάλυβα. Δεν απαιτούνται ειδικές ενώσεις, εργαλεία ή πρόσθετο υλικό και είναι ανθεκτικός στην συσσώρευση υλικού.

Λειτουργία αδράνειας για εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία 'Sleep Mode' του MantaRay για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά την καταγραφή της παροχής. Η ψηφιακή οθόνη, οι έξοδοι και οι δευτερεύουσες λειτουργίες αναστέλλονται με τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Με βάση το διάστημα της καταγραφής, το MantaRay ενεργοποιεί τον αισθητήρα για 12 δευτερόλεπτα για να λάβει μετρήσεις παροχής και στη συνέχεια επανέρχεται σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας μέχρι το επόμενο διάστημα δειγματοληψίας του καταγραφέα. Για να υποδείξει ότι έχει ενεργοποιηθεί η κατάσταση αναστολής λειτουργίας η ψηφιακή οθόνη αναβοσβήνει κάθε λίγα δευτερόλεπτα κατά την διάρκεια του ύπνου.

Είσοδος εξωτερικής μπαταρίας
Συνδέστε εξωτερικές μπαταρίες 12 ή 24 V DC για να παρατείνετε τον χρόνο λειτουργίας του MantaRay επ' αόριστον. Ή συνδέστε τον φορτιστή μπαταρίας που παρέχεται με κάθε παροχόμετρο για συνεχή λειτουργία ή μακροχρόνια λειτουργία εξόδου και ρελέ 4-20 mA.


Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2023 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search