Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

Όργανα Μέτρησης Ροής - Παροχής

AVFM 6.1 Area Velocity Flow Meter

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η μέθοδος μέτρησης παροχής σε σταθερό σημείο είναι η πιο κοινή μέθοδος μέτρησης παροχής. Ο αισθητήρας παροχής AVFM 6.1 χρησιμοποιεί έναν υποβρύχιο αισθητήρα υπερήχων που μετρά τόσο τη στάθμη όσο και την ταχύτητα του υγρού για τον υπολογισμό της μέτρησης παροχής σε ανοιχτό κανάλι ή σωλήνα. Οι αισθητήρες τοποθετούνται στο κάτω μέρος του σωλήνα ή του καναλιού και εισάγοντας τη διάμετρο ή τις διαστάσεις του καναλιού αντίστοιχα ο μετρητής υπολογίζει και εμφανίζει αυτόματα τις τιμές της παροχής.
Το AVFM 6.1 λειτουργεί εξαιρετικά ως μέτρηση παροχής ανοιχτού καναλιού και είναι κατάλληλο για ποικίλες εφαρμογές μέτρησης όπως η παρακολούθηση εισροής, παρακολούθηση εκροής, λύματα, όμβρια ύδατα, εφαρμογές βιομηχανικών λυμάτων και μέτρηση ροής νερού άρδευσης. Οι απλές ρυθμίσεις του μενού καθιστούν το AVFM 6.1 ένα εύχρηστο εργαλείο το οποίο δύναται να είναι έτοιμο για χρήση μέσα σε λίγα λεπτά.

Χαρακτηριστικά
• Δεν απαιτείται φρεάτιο ή κάποια κατασκευή για φράγμα– ο υποβρύχιος αισθητήρας υπερήχων μετρά την ταχύτητα και τη στάθμη ταυτόχρονα για τον υπολογισμό της παροχής. Επιπλέον δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη που μπορεί να φθαρούν.
• Το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο 5 κουμπιών, το εύχρηστο μενού και η μεγάλη οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό καθιστούν το AVFM 6.1 το πιο φιλικό προς τον χειριστή μέτρησης παροχής στην αγορά.
• Γρήγορη και απλή εγκατάσταση.
• Σε ευρύτερο φάσμα λειτουργίας προσφέρει καλύτερη απόδοση.
• Μέσω της LCD οθόνης μπορείς να προβάλεις και να ελέγξεις τιμές παροχής, στάθμης, ταχύτητας, κατάσταση τροφοδοσίας του συστήματος, όπως και άλλες σημαντικές διαγνωστικές πληροφορίες.
• Διαθέτει τρεις απομονωμένες εξόδους 4-20 mA για παροχή, ταχύτητα και στάθμη και εξόδους παλμού και ειδοποίησης.
• Μπορεί να καταγράψει μεγάλο όγκο δεδομένων για μεγαλύτερη ευελιξία στην παρακολούθηση, τον έλεγχο και στις αναφορές του συστήματος.
• Τα δεδομένα ελάχιστης, μέγιστης και συνολικής παροχής από τις τελευταίες 365 ημέρες είναι διαθέσιμα στην οθόνη LCD ή πραγματοποιείται λήψη απευθείας σε USB.
• Παρακολούθηση του ρυθμού παροχής, του συνολικού όγκου και άλλων διαγνωστικών πληροφοριών μέσω δύο μόνο καλωδίων με την προαιρετική έξοδο σειριακής επικοινωνίας Modbus RTU.

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2023 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search