Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

Όργανα Μέτρησης Ροής - Παροχής

Fluvia RC3

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Φορητός αισθητήρας μέτρησης παροχής

Ο μετρητής παροχής FLUVIA RC3 είναι μια φορητή ηλεκτρομαγνητική συσκευή που μετρά την ταχύτητα του νερού προσδιορίζοντας τη παροχή του. Το υδροδυναμικό σχήμα και το μικρό μέγεθος του ανιχνευτή επιτρέπουν μετρήσεις κοντά στην επιφάνεια νερού, στην κοίτη του καναλιού ή στον τοίχο του αγωγού ενώ χάρη στην έλλειψη κινούμενων μερών δεν συγκρατούνται αντικείμενα προσφέροντας ακρίβεια και αξιοπιστία.

Το FLUVIA RC3 μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ρυθμίσεις του χρήστη, γεγονός που σημαίνει ότι η μονάδα μέτρησης, η ημερομηνία και η ώρα, η γλώσσα και οι μέθοδοι καταγραφής δεδομένων μπορούν εύκολα να αλλάξουν. Διατίθεται επίσης ένα προαιρετικό πρόσθετο GPS που ρυθμίζει αυτόματα την ώρα και παρέχει ακριβείς πληροφορίες τοποθεσίας για κάθε σημείο δεδομένων. Το FLUVIA RC3 είναι ικανό να δημιουργήσει ένα υπολογισμένο προφίλ ροής ποταμού, επιτρέποντας μια πιο λεπτομερή ανάλυση.

Το εύχρηστο μενού του FLUVIA έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό, επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν γρήγορα και αποτελεσματικά ακριβείς μετρήσεις ταχύτητας. Η στιβαρή κατασκευή και το επίπεδο προστασίας IP67 καθιστούν το FLUVIA κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί σε σκληρά περιβάλλοντα, με την πρόσθετη δυνατότητα του αδιάβροχου κωδικοποιητή που επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση ακόμα και με γάντια.

Βασικά χαρακτηριστικά
• Ηλεκτρομαγνητικός αισθητήρας που δεν επηρεάζεται από διακυμάνσεις θερμοκρασίας, αλλαγές πυκνότητας, ιζήματα και διαύγεια νερού
• IP67
• Λειτουργία hands-free
• Επαναφορτιζόμενη μπαταρία με διάρκεια ζωής 20 ωρών συνεχούς χρήσης
• Υποστήριξη GPS, Bluetooth και GSM (Cellular network).
• Διατίθενται δύο τύποι αισθητήρων
• Καταγραφή έως και 12.000 σημείων δεδομένων

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2023 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search