Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

Όργανα Μέτρησης Ροής - Παροχής

Geolux RSS-2-300 WL

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Geolux RSS-2-300 WL

Geolux RSS-2-300 WL

Μετρητής ταχύτητας ροής και στάθμης υδάτων με χρήση τεχνολογίας ραντάρ για ακριβείς, απομακρυσμένες μετρήσεις της επιφανειακής ταχύτητας ροής. Διαθέτει αισθητήρα υπερήχων για μέτρηση της απόστασης έως την επιφάνεια του νερού. Οι τεχνολογίες που ενσωματώνει επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση του πάνω από την επιφάνεια του νερού. Απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.
Ο μετρητής ροής RSS-2-300 WL χρησιμοποιείται για παρακολούθηση της ταχύτητας ροής και της στάθμης των ανοιχτών διαύλων όπως ποτάμια, κανάλια άρδευσης ή συστήματα αποχέτευσης και για την παρακολούθηση και τον έλεγχο υδροηλεκτρικών σταθμών και μονάδων επεξεργασίας λυμάτων. Ο μετρητής ροής είναι επίσης, κατάλληλος για διάφορες εφαρμογές μέτρησης της ροής μάζας σε εγκαταστάσεις ορυχείων, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και, λόγω λειτουργίας χωρίς κινούμενα μέρη και ισχυρού μηχανικού σχεδιασμού, είναι ιδανικός για μέτρηση σε εύφλεκτα υγρά ή σε απαιτητικές εφαρμογές μέτρησης χημικών ουσιών.
Το ραντάρ λειτουργεί σε K-band (στα 24.125 ή 24.200 GHz) και παρέχει αναγνώσεις ταχύτητας ροής 20 φορές ανά δευτερόλεπτο μέσω σειριακών (RS-232, RS-485) και CAN διεπαφών. Ο αισθητήρας στάθμης υπερήχων λειτουργεί σε εύρος συχνοτήτων μεταξύ 20 kHz και 350 kHz.
Το μεγάλο εύρος των υποστηριζόμενων διεπαφών και πρωτοκόλλων επικοινωνίας επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση σε υπάρχοντα εξοπλισμό τηλεμετρίας και συστήματα SCADA. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας κλίσης μετράει τη γωνία κλίσης του αισθητήρα και η μέτρηση της ταχύτητας ροής διορθώνεται αυτόματα σύμφωνα με τη μετρούμενη γωνία κλίσης.
Ο αισθητήρας ραντάρ GEolux RSS-2-300 WL είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρότυπα.

Radar Configurator Software: Το Geolux παρέχει ένα φιλικό προς το χρήστη λογισμικό διαμόρφωσης παραμέτρων δωρεάν. Το λογισμικό συνδέεται με τον μετρητή ροής RSS-2-300 WL μέσω σειριακής θύρας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμόρφωση των παραμέτρων λειτουργίας του μετρητή ροής. Eπιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν το πρωτόκολλο δεδομένων εξόδου, να επιλέγουν σειριακό ρυθμό μετάδοσης, να αλλάζουν και να διαμορφώνουν διάφορους αλγόριθμους μέτρησης και μέσου όρου και να ελέγχουν τον προσανατολισμό του ραντάρ.
Ο RSS-2-300 είναι συμβατός με Windows XP (ή μεταγενέστερες εκδόσεις), 32-bit & 64-bit.

 

Geolux RSS-2-300 WL
Ott SRV100 application

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2024 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search