Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

Όργανα Μέτρησης Ροής - Παροχής

OTT SVR100 - Surface water velocity radar

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Ott SRV100

Ott SVR100

Ο αισθητήρας SVR100 χρησιμοποιεί την τεχνολογία ραντάρ για ακριβείς, απομακρυσμένες μετρήσεις της επιφανειακής ταχύτητας ροής. Η χρήση του απλοποιεί την διαδικασία μέτρησης ροής σε ρεύματα, ποταμούς, κανάλια κλπ ενώ εγγυάται την αξιοπιστία των δεδομένων. Τοποθετείται σε ασφαλές σημείο πάνω από την επιφάνεια του νερού και μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης.

Διαθέτει μια σειρά εξαιρετικών χαρακτηριστικών όπως το μεγάλης ακρίβειας ραντάρ και τους αισθητήρες ανίχνευσης πιθανών αιτιών σφάλματος. Ενσωματώνει επιπλέον αισθητήρα ανίχνευσης δονήσεων π.χ. της γέφυρας από τον άνεμο ή την προσπέλαση οχημάτων και αισθητήρα εντοπισμού της γωνίας μεταξύ του SRV100 και της μετρούμενης επιφάνειας νερού. Διαθέτει IP68 και μπορεί να αντέξει ακόμα και την ακραία περίπτωση πλήρους εμβάπτισης.

Συμπαγής και ελαφρύς o SVR 100 εγκαθίσταται εύκολα και χωρίς πρόβλημα σε οποιαδήποτε τοποθεσία εκτός νερού (χωρίς να απαιτείται η διείσδυση του τεχνικού προσωπικού σε νερό). Λειτουργεί σε εξαιρετικά χαμηλή ισχύ και δεν απαιτεί συνεχή παρακολούθηση για συντήρηση ή βαθμονόμηση. Ο συνδυασμός του με έναν αισθητήρα μέτρησης στάθμης και μια καταγραφική μονάδα δημιουργεί ένα σύστημα τηλεμετρίας που εξυπηρετεί για μετρήσεις σε απομακρυσμένες περιοχές ή περιοχές με δύσκολη πρόσβαση. 

Το κύριο πλεονέκτημα του SVR 100 είναι η ικανότητά του να μετράει με ακρίβεια και αξιοπιστία σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ειδικότερα σε περιοχές που κινδυνεύουν συχνά από φαινόμενα πλημμύρων.

 

SRV100
Ott SRV100 application

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2023 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search