Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

Όργανα Μέτρησης Ποιότητας υδάτων

LISA UV

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

LISA UV

Υπερσύγχρονο και οικονομικά προσιτό φωτόμετρο απορρόφησης UV254 (absorption photometer) με ενσωματωμένη τεχνολογία UV-LED η οποία εξασφαλίζει τη μέγιστη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Ο υπερσύγχρονος αισθητήρας SAC254 της TriOS
Η μακροχρόνια και πλήρως αποδοτική τεχνολογία UV-LED καθώς και ο στιβαρός σχεδιασμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που διαθέτει ο αισθητήρας LISA UV. Όπως όλοι οι αισθητήρες της TriOS έτσι και ο LISA χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία προστασίας (nanocoated) η οποία σε συνδυασμό με τη χρήση πεπιεσμένου αέρα επιτυγχάνει μεγάλους χρόνους λειτουργίας χωρίς καθαρισμό.

Το interface TriOS G2 επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη ενσωμάτωση του αισθητήρα σε υπάρχοντα συστήματα ελέγχου εργασιών ή εξωτερικών καταγραφικών δεδομένων μέσω διαδικτυακής, ψηφιακής ή αναλογικής σύνδεσης. Επιπλέον ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι πως μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα από οποιοδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone διαδικτυακά. Το μήκος της οπτικής διαδρομής μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στην εφαρμογή με διάφορες υποδοχές φακών ενώ παράλληλα προσφέρεται και αυτόματη αντιστάθμιση της θολότητας σε ένα δεύτερο κανάλι μέτρησης. Μέσω μιας ειδικής εφαρμογής, ο LISA UV μπορεί να ρυθμιστεί κατάλληλα για άμεση έξοδο των BODeq, CODeq, TOCeq και UVT254.

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2023 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search