Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

Ηχοβολιστικά συστήματα

OTTER - UNMANNED SURFACE VEHICLE [USV]

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
OTTER -   UNMANNED SURFACE VEHICLE [USV]
OTTER -   UNMANNED SURFACE VEHICLE [USV]

OTTER - UNMANNED SURFACE VEHICLE [USV]

Το Otter Unmanned Surface Vehicle (USV) είναι ένα ευέλικτο σύστημα για χαρτογράφηση βυθού και παρακολούθηση προστατευμένων υδάτων.

Με μέγεθος 200x108x 1,5cm και βάρος 55kg, το Otter είναι ένα εύχρηστο USV που μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στο πεδίο. Μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σε μέρη βάρους κάτω των 20 κιλών, ενώ ένα μόνο άτομο μπορεί να βυθίσει το σύστημα Otter από προβλήτα, λίμνη, όχθη ποταμού ή παραλία.
Ο στιβαρός σχεδιασμός τύπου καταμαράν του Otter το καθιστούν μια οικονομικά αποδοτική λύση για βαθυμετρικές έρευνες σε προστατευμένα ύδατα όπως παράκτια ύδατα, λίμνες, κανάλια, ποτάμια, λιμάνια.

Το Otter ελέγχεται από την οθόνη τάμπλετ - vehicle control station (VCS) – το οποίο διαθέτει λειτουργίες ελέγχου όπως έλεγχο πορείας και ταχύτητας κ.α. Ο ποιοτικός έλεγχος και η παρακολούθηση της απόδοσης του αισθητήρα και των δεδομένων της περιοχής κάλυψης πραγματοποιούνται μέσω του Vehicle Control Station (VCS) σε πραγματικό χρόνο.

Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικούς προωθητήρες που τροφοδοτούνται από 4 ισχυρές και εύκολα εναλλάξιμες μπαταρίες. Αυτό δίνει στο Otter εξαιρετική αντοχή για την κατηγορία και το μέγεθός του.

Το Otter μπορεί να συνδυαστεί με ένα εύρος αισθητήρων για χαρτογράφηση βυθού και παρακολούθηση περιβαλλοντικών παραμέτρων.

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2024 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search