Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

Compact μετεωρολογικοί σταθμοί

GILL- Compact λύση μετεωρολογικού σταθμού

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

GILL- Compact λύση μετεωρολογικού σταθμού

Δυνατότητα μέτρησης ταχύτητας / διεύθυνσης ανέμου, ριπές, θερμοκρασίας, σχετικής υγρασίας, σημείο δρόσου, βαρομετρικής πίεσης, ηλιακής ακτινοβολίας, βροχόπτωσης.

Αυτόματος ενιαίος μετεωρολογικός σταθμός GILL Series με ανεμόμετρο υπερήχων για μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης και επιπλέον, κατά επιλογή αισθητήρες ανάλογα με την εκάστοτε εφαρμογή. Διαθέτει δείκτη προστασίας IP66, κλωβό προστασίας, εσωτερική πυξίδα, θέρμανση, διαφορετικά πρωτόκολλα επικοινωνίας και δυνατότητα GPS ανάλογα με το μοντέλο. Τέλος, η χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση τον καθιστά ιδανικό για σύνδεση σε ενεργειακά αυτόνομους σταθμούς. Η συνολική σειρά είναι διαθέσιμη με 2 έτη εγγύηση από τον κατασκευαστή (Αγγλία).

Διαδικτυακή λύση φιλοξενίας, επεξεργασίας & οπτικοποίησης δεδομένων Meteoview2
Παρακολούθηση με χρήση του διαδικτύου των real time μετρήσεων από οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone. Δυνατότητα καθορισμού δικαιωμάτων χρήστη (Authentication & Authorization) και δυνατότητα προβολής των τελευταίων μετρήσεων καθώς και πληροφοριών του σταθμού. Απευθείας λήψη και καταχώρηση των μετρήσεων μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας με δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων ανά σταθμό και ανά αισθητήρα καθώς και αποστολής πολλαπλών ειδοποιήσεων για κάθε αισθητήρα προς επιλεγμένους χρήστες. Η ειδοποίηση γίνεται μέσω e-mail.

Infinite ADU-500 - καταγραφική μονάδα
Τηλεματική μονάδα που αποτελεί αυτόνομη μονάδα μέτρησης, καταγραφής και αποστολής δεδομένων με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και δυνατότητες τηλε-ειδοποιήσεων. Τροφοδοτείται από εσωτερικό συσσωρευτή και διαθέτει 3 ψηφιακές, 2 αναλογικές εισόδους και πολλαπλές εξόδους τροφοδοσίας εξωτερικών αισθητήρων. Μέσω ψηφιακού διαύλου, υποστηρίζει τη συλλογή δεδομένων από αισθητήρια και πρωτόκολλα διαφορετικού τύπου. Ενσωματώνει εσωτερικό modem κινητής τηλεφωνίας για αναμετάδοση δεδομένων και προσωπική τηλε-ειδοποίηση μέσω SMS. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις για λειτουργία σε διαφορετικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας των GSM/EGPRS και CDMA2000 και μπορεί να τροφοδοτείται είτε με ηλιακή τροφοδοσία, ή με συσσωρευτή Lithium Thionyl, διατηρώντας την ενεργειακή αυτονομία της συνολικής μονάδας έως και 10 έτη.

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2023 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search