Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

News & Blog

Πώς τα μετρητικά δεδομένα σώζουν ζωές (flood monitoring)

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ανακαλύψτε μέσα από ένα σύντομο αλλά περιεκτικό infographic τον σημαντικό ρόλο των συστημάτων προειδοποίησης πλημμύρων και την τεράστια σημασία των μετρητικών δεδομένων που συλλέγονται στο πεδίο.


Στα δεδομένα αυτά, βασίζονται οι αρμόδιες αρχές προκειμένου να οδηγηθούν στη λήψη αποφάσεων που αφορούν στην προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και στην εξάλειψη των ατυχημάτων που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές.

Ειδικά στις αστικές περιοχές, ο κίνδυνος πλημμύρας είναι ιδιαιτέρως αυξημένος. Η αστικοποίηση οδηγεί σε αντικατάσταση των φυσικών περιοχών από αδιαπέραστες υποδομές που ενισχύουν την απορροή των επιφανειακών υδάτων. Σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και την αυξανόμενη συχνότητα των βροχοπτώσεων, η τρέχουσα κλίμακα των αστικών πλημμυρών επιδεινώνεται.

Στο infographic που ακολουθεί, περιγράφονται συστήματα προειδοποίησης για πλημμύρες και σχέδια διαχείρισης που είναι σημαντικά για την προστασία των πολιτών με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτεινόμενες λύσεις σύμφωνα με τα δεδομένα που χρειάζεστε, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες απομακρυσμένης επικοινωνίας.

Δείτε το infographic

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440.

 

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2024 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search