Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

Compact υδρολογικοί σταθμοί

Geolux - Compact λύση υδρολογικού σταθμού

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Geolux - Compact λύση υδρολογικού σταθμού

Μετρητής ταχύτητας ροής και στάθμης υδάτων με χρήση τεχνολογίας ραντάρ για ακριβείς, απομακρυσμένες μετρήσεις της επιφανειακής ταχύτητας ροής. Διαθέτει αισθητήρα υπερήχων για μέτρηση της απόστασης έως την επιφάνεια του νερού. Οι τεχνολογίες που ενσωματώνει επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση του πάνω από την επιφάνεια του νερού. Απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.

Μετρητής ταχύτητας ροής και στάθμης υδάτων με χρήση τεχνολογίας ραντάρ για ακριβείς, απομακρυσμένες μετρήσεις της επιφανειακής ταχύτητας ροής. Διαθέτει αισθητήρα υπερήχων για μέτρηση της απόστασης έως την επιφάνεια του νερού. Οι τεχνολογίες που ενσωματώνει επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση του πάνω από την επιφάνεια του νερού. Απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.
Ο μετρητής ροής RSS-2-300 WL χρησιμοποιείται για παρακολούθηση της ταχύτητας ροής και της στάθμης των ανοιχτών διαύλων όπως ποτάμια, κανάλια άρδευσης ή συστήματα αποχέτευσης και για την παρακολούθηση και τον έλεγχο υδροηλεκτρικών σταθμών και μονάδων επεξεργασίας λυμάτων. Ο μετρητής ροής είναι επίσης, κατάλληλος για διάφορες εφαρμογές μέτρησης της ροής μάζας σε εγκαταστάσεις ορυχείων, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και, λόγω λειτουργίας χωρίς κινούμενα μέρη και ισχυρού μηχανικού σχεδιασμού, είναι ιδανικός για μέτρηση σε εύφλεκτα υγρά ή σε απαιτητικές εφαρμογές μέτρησης χημικών ουσιών.
Το ραντάρ λειτουργεί σε K-band (στα 24.125 ή 24.200 GHz) και παρέχει αναγνώσεις ταχύτητας ροής 20 φορές ανά δευτερόλεπτο μέσω σειριακών (RS-232, RS-485) και CAN διεπαφών. Ο αισθητήρας στάθμης υπερήχων λειτουργεί σε εύρος συχνοτήτων μεταξύ 20 kHz και 350 kHz.
Το μεγάλο εύρος των υποστηριζόμενων διεπαφών και πρωτοκόλλων επικοινωνίας επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση σε υπάρχοντα εξοπλισμό τηλεμετρίας και συστήματα SCADA. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας κλίσης μετράει τη γωνία κλίσης του αισθητήρα και η μέτρηση της ταχύτητας ροής διορθώνεται αυτόματα σύμφωνα με τη μετρούμενη γωνία κλίσης.
Ο αισθητήρας ραντάρ GEolux RSS-2-300 WL είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρότυπα.

Radar Configurator Software: Το Geolux παρέχει ένα φιλικό προς το χρήστη λογισμικό διαμόρφωσης παραμέτρων δωρεάν. Το λογισμικό συνδέεται με τον μετρητή ροής RSS-2-300 WL μέσω σειριακής θύρας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμόρφωση των παραμέτρων λειτουργίας του μετρητή ροής. Eπιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν το πρωτόκολλο δεδομένων εξόδου, να επιλέγουν σειριακό ρυθμό μετάδοσης, να αλλάζουν και να διαμορφώνουν διάφορους αλγόριθμους μέτρησης και μέσου όρου και να ελέγχουν τον προσανατολισμό του ραντάρ.
Ο RSS-2-300 είναι συμβατός με Windows XP (ή μεταγενέστερες εκδόσεις), 32-bit & 64-bit.

Διαδικτυακή λύση φιλοξενίας, επεξεργασίας & οπτικοποίησης δεδομένων Meteoview2
Παρακολούθηση με χρήση του διαδικτύου των real time μετρήσεων από οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone. Δυνατότητα καθορισμού δικαιωμάτων χρήστη (Authentication & Authorization) και δυνατότητα προβολής των τελευταίων μετρήσεων καθώς και πληροφοριών του σταθμού. Απευθείας λήψη και καταχώρηση των μετρήσεων μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας με δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων ανά σταθμό και ανά αισθητήρα καθώς και αποστολή πολλαπλών ειδοποιήσεων για κάθε αισθητήρα προς επιλεγμένους χρήστες. Η ειδοποίηση γίνεται μέσω e-mail.

Infinite ADU-500 - καταγραφική μονάδα
Τηλεματική μονάδα που αποτελεί αυτόνομη μονάδα μέτρησης, καταγραφής και αποστολής δεδομένων με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και δυνατότητες τηλε-ειδοποιήσεων. Τροφοδοτείται από εσωτερικό συσσωρευτή και διαθέτει 3 ψηφιακές, 2 αναλογικές εισόδους και πολλαπλές εξόδους τροφοδοσίας εξωτερικών αισθητήρων. Μέσω ψηφιακού διαύλου, υποστηρίζει τη συλλογή δεδομένων από αισθητήρια και πρωτόκολλα διαφορετικού τύπου. Ενσωματώνει εσωτερικό modem κινητής τηλεφωνίας για αναμετάδοση δεδομένων και προσωπική τηλε-ειδοποίηση μέσω SMS. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις για λειτουργία σε διαφορετικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας των GSM/EGPRS και CDMA2000 και μπορεί να τροφοδοτείται είτε με ηλιακή τροφοδοσία, ή με συσσωρευτή Lithium Thionyl, διατηρώντας την ενεργειακή αυτονομία της συνολικής μονάδας έως και 10 έτη.

Ρωτήστε μας περισσότερα στο 210 2815440.

© Copyright 2021 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search