Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

Ηχοβολιστικά συστήματα

GeoSwath Compact Survey Vessel

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
GeoSwath Compact Survey Vessel

GeoSwath Compact Survey Vessel

Το GeoSwath είναι μια συμπαγής, ευέλικτη πλατφόρμα για έρευνες βυθού σε ρηχά νερά. Είναι ειδικά σχεδιασμένο και πλήρως εξοπλισμένο για την ολοκλήρωση ερευνών σε παράκτια και εσωτερικά ύδατα. Αποτελείται από ένα ευέλικτο/ευκίνητο καταμαράν έως δύο ατόμων εξοπλισμένο με το πολυδεσμικό σύστημα GeoSwath.

Το GeoSwath CSV διαθέτει έναν εξωλέμβιο κινητήρα 30 HP και μεταφέρεται εύκολα στο ελαφρύ ρυμουλκούμενο το οποίο επιτρέπει την εύκολη καθέλκυση και ανέλκυση του σκάφους ακόμα και σε σημεία με δύσκολη πρόσβαση. Με βύθισμα μόλις 0,35 μέτρων και βάρος μόλις 120kg το σκάφος μπορεί να λειτουργήσει σε δυσμενείς συνθήκες  και χρησιμοποιώντας το πλήρες σύστημα GeoSwath 4R, μπορεί να σαρώσει και να χαρτογραφήσει τον βυθό μέσα σε λίγα λεπτά. Το σκάφος είναι αρκετά ελαφρύ για να καθελκυστεί από ένα άτομο και όλα τα όργανα χειρισμού, τα συστήματα επικοινωνίας και τα εργαλεία ελέγχου είναι σχεδιασμένα εργονομικά έτσι ώστε να είναι προσβάσιμα από τη θέση του οδηγού.

Το σύστημα πολυδεσμικού ηχοβολιστή  GeoSwath είναι τοποθετημένο σε ανασυρόμενο πόλο με προεγκατεστημένο αισθητήρα κίνησης, σύστημα GPS και αισθητήρα ταχύτητας ήχου. Ο χειριστής χρησιμοποιεί έναν φορητό ασύρματο υπολογιστή για να προγραμματίσει και να ελέγξει την λειτουργία των αισθητήρων και να διεξάγει την έρευνα. Επιπλέον, το σκάφος διαθέτει VHF και είναι πιστοποιημένο για χρήση στη θάλασσα (International Marine Certificate).

Ρωτήστε μας περισσότερα στο 210 2815440.
© Copyright 2021 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search