Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

News & Blog

Δωρεάν online εκπαιδεύσεις από την OTT Hydromet

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Online webinars OTT Hydromet
Δεδομένων των συνθηκών οι οποίες δεν επιτρέπουν την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο και την επιτόπια εκπαίδευση, η OTT δημιούργησε μια σειρά από webinar τα οποία ενσωματώνουν χρήσιμες πληροφορίες για τη χρήση των λύσεων και την εφαρμογή τους σε συνθήκες πεδίου.
 
Θεωρούμε ότι κάτω από τις συνθήκες που βιώνουμε θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε online τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. H παρακολούθηση των webinar είναι δωρεάν και όσοι συμμετέχουν θα έχουν δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις μέσα από την πλατφόρμα και να λάβουν απαντήσεις από τους ειδικούς.
 
Για κάθε webinar είναι διαθέσιμες 2 ημερομηνίες και μπορείτε να επιλέξετε αυτή που προτιμάτε κατά την εγγραφή σας. Αν δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε live το webinar που έχετε επιλέξει, θα έχετε πρόσβαση σε σχετικό σύνδεσμο για να το παρακολουθήσετε ηχογραφημένο οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Για αυτό, είναι σημαντικό να παραμείνετε εγγεγραμμένοι για το συγκεκριμένο course και να μην ακυρώσετε την εγγραφή σας.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα webinar

HEAVY RAIN AND FLOOD –INTRODUCTION

Περιπτώσεις έντονης βροχόπτωσης & φαινόμενα πλημμυρών. Ποιες είναι οι λύσεις που προτείνει η OTT HydroMet για την έγκαιρη πρόγνωση και την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων και με ποιον τρόπο μπορούμε να προετοιμαστούμε για επερχόμενες δύσκολες καταστάσεις.
Image

Q&A ABOUT THE OTT ECOLOG 1000 GROUNDWATER LEVEL LOGGER

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον αισθητήρα στάθμης OTT ecoLog 1000 4G και τη χρήση του σε εφαρμογές παρακολούθησης στάθμης υπογείων και επιφανειακών υδάτων.
Q&A ABOUT THE OTT ECOLOG 1000 GROUNDWATER LEVEL LOGGER

OTT PLUVIO²S: NEW ALL-WEATHER PRECIPITATION SENSOR

Σε αυτό το webinar, ο υπεύθυνος προγράμματος Kurt Nemeth θα παρουσιάσει τον νέο αισθητήρα βροχόπτωσης OTT Pluvio² S. Διακρίνεται για τον συμπαγή σχεδιασμό, τις βολικές λειτουργίες και την υψηλή ακρίβεια.
OTT PLUVIO²S: NEW ALL-WEATHER PRECIPITATION SENSOR

WHAT DO THE DATA OF THE OTT SLD AND OTT SVR 100 TELL US?

Οι συνθήκες μέτρησης παροχής δεν είναι πάντοτε ιδανικές. Γι' αυτόν τον λόγο ο έλεγχος των δεδομένων μέτρησης σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι απαραίτητος. Στο παρόν webinar παρουσιάζονται τρόποι ανάλυσης και ερμηνείας δεδομένων που έχουν ληφθεί με τους αισθητήρες SLD & SVR100 με πρακτικά παραδείγματα.
WHAT DO THE DATA OF THE OTT SLD AND OTT SVR 100 TELL US?

PLANNING OF A DISCHARGE MEASUREMENT SYSTEM

Το webinar περιγράφει τις παραμέτρους που πρέπει να λάβουμε υπόψη για την επιλογή θέσης για εγκατάσταση συστημάτων υπερήχων Doppler και συστημάτων για προσδιορισμό του ρυθμού ροής με χρήση μετρήσεων επιφανειακής ταχύτητας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα λάβουν συμβουλές για την αξιολόγηση των τοποθεσιών μέτρησης.
.
PLANNING OF A DISCHARGE MEASUREMENT SYSTEM

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2024 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search