Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

News & Blog

Ecolog500/800 και Meteoview2

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ένας έξοχος συνδυασμός HW & SW για Παρακολούθηση ανοιχτών/υπόγειων υδάτων. Όταν πρόκειται για μετρήσεις πεδίου είτε πρόκειται για απομακρυσμένες περιοχές ή όχι, η ανάγκη έγκαιρης συλλογής (αποθήκευσης) και διαχείρισης των δεδομένων είναι επιτακτική. Αναγκαία είναι και η εξοικονόμηση χρόνου από τις μετακινήσεις και τη διαδικασία περισυλλογής των δεδομένων από τους εκάστοτε σταθμούς – καταγραφείς.

Η λύση: Ott Ecolog500/800 και Meteoview2

Ο συνδυασμός των υψηλής ποιότητας αισθητήρων OTT ecoLog 500/800 και του διαδικτυακού λογισμικού Meteoview2, καλύπτουν απόλυτα την ανάγκη για Συλλογή, Καταγραφή, Αποθήκευση και Μεταφορά – Αποστολή των δεδομένων στα αρμόδια στελέχη προκειμένου να γίνει η διαχείριση και αξιολόγηση τους. Απλά, εύκολα, αυτόματα και με απρόσκοπτες διαδικασίες.

Εξοικονομήσετε χρόνο ελαχιστοποιώντας τις μεταβιβάσεις στις τοποθεσίες μέτρησης με άμεση πρόσβαση στα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Μετρήσεις υπόγειων/ανοιχτών υδάτων με το OTT ecoLog 500/800
Οι αισθητήρες OTT ecoLog 500/800 σας επιτρέπουν να μετράτε αξιόπιστα και σε μόνιμη βάση στάθμη, θερμοκρασία και αγωγιμότητα νερού σε υπόγεια και ανοιχτά ύδατα. Εξοπλισμένοι με τεχνολογία αισθητήρων υψηλής ποιότητας και κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υλικά, προσφέρουν αξιόπιστη, συνεχή λειτουργία στο πεδίο. Ανάλογα με το καθορισμένο διάστημα επιλογής, οι μπαταρίες λιθίου εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής, περίπου 10 έτη, η οποία επιτρέπει τη μακροχρόνια παρακολούθηση των δεδομένων και την ανάπτυξη ολοκληρωμένης βάσης δεδομένων. Οι πληροφορίες κατάστασης και τα προειδοποιητικά μηνύματα επιτρέπουν γρήγορη αντίδραση σε περίπτωση δυσλειτουργίας και έτσι αποτρέπεται η απώλεια δεδομένων. Οι αισθητήρες διαθέτευν ευέλικτες επιλογές μετάδοσης δεδομένων με ενεργοποίηση συναγερμών όταν υπερβαίνουν τις οριακές τιμές.

Ενδείκνυνται για εφαρμογές σε:

  • Γεωτρήσεις (Υφάλμυρου ή Γλυκού νερού)
  • Πηγές
  • Λίμνες
  • Ποτάμια
  • Κανάλια
  • Θάλασσα
  • Λιμνοθάλασσα

 

Εξοικονόμηση χρόνου. Αποθήκευση & Διαχείριση δεδομένων από όπου κι αν βρίσκεστε. Meteoview2.

Τα δεδομένα μέτρησης υπογείων υδάτων που συλλέγονται από τους αισθητήρες OTT ecoLog 500/800 μεταφέρονται αυτόματα στο διαδικτυακό λογισμικό Meteoview2, όπου αποθηκεύονται και είναι άμεσα διαθέσιμα για διαχείριση και επεξεργασία. Με προβολή χάρτη που βασίζεται στους Χάρτες Google, μπορείτε να δείτε την τοποθεσία των σταθμών μέτρησης και τα πρόσφατα δεδομένα που σχετίζονται με αυτούς. Η πρόσβαση είναι δυνατή από διάφορες συσκευές (PC, φορητό υπολογιστή, tablet και κινητό τηλέφωνο με την εφαρμογή Meteoview2), και από οπουδήποτε στον κόσμο - η μόνη προϋπόθεση είναι η σύνδεση Internet. Η πρόσβαση είναι ασφαλής ενώ υπάρχει η δυνατότητα διαφορετικών κωδικών πρόσβασης και δικαιωμάτων ανάλογα με την αρμοδιότητα του κάθε χρήστη.


Οφέλη της λύσης Meteoview2 και OTT ecoLog 500:

  • Άμεση πρόσβαση στα δεδομένα ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε στον κόσμο με τη μορφή γραφικών ή αναφορών δεδομένων.
  • Μείωση χρόνου παραμονής στο πεδίο. Η μετάδοση των δεδομένων στο διακομιστή Meteoview2 Server πραγματοποιείται αυτόματα με απόλυτη ασφάλεια.
  • Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και οι τεχνολογίες που ενσωματώνουν οι αισθητήρες εξασφαλίζουν αξιόπιστη συνεχή λειτουργία στο πεδίο.
  • Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οι ενδείξεις προειδοποίησης της κατάστασης της εγγυώνται για την απρόσκοπτη λήψη δεδομένων.
  • Άριστη τεχνική υποστήριξη από την ομάδα της METRICA.

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2024 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search