210 2815440 Δε - Πα: 9:00 - 17:00 info@metrica.gr

Σύνδεση

HydroCAT SL

(1)
Ο αισθητήρας HydroCAT μετρά και καταγράφει αγωγιμότητα, θερμοκρασία, βάθος και οπτικό διαλυμένο οξυγόνο. Είναι ιδανικός για τοποθέτηση σε απομακρυσμένα, βιολογικά πλούσια περιβάλλοντα, για βάθη έως 350 μ.

Ο αισθητήρας HydroCAT μετρά και καταγράφει αγωγιμότητα, θερμοκρασία, βάθος και οπτικό διαλυμένο οξυγόνο. Είναι ιδανικός για τοποθέτηση σε απομακρυσμένα, βιολογικά πλούσια περιβάλλοντα, για βάθη έως 350 μ. Μπορεί να συγκεντρώσει δεδομένα υψηλής ποιότητας για χρονικό διάστημα έως ένα έτος.
Διαθέτει εξαιρετική προστασία από βιο-συσσώρευση (biofouling) λόγω των ενσωματωμένων αντιδιαβρωτικών συσκευών (εγκεκριμένες από US EPA), της αντλίας και της εσωτερικής διαδρομής ροής, η οποία ελαχιστοποιεί τη ροή μεταξύ των δειγμάτων και παρέχει σταθερές μετρήσεις όλο το χρονικό διάστημα χρήσης του αισθητήρα.

Οι αισθητήρες αγωγιμότητας και θερμοκρασίας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και ενσωματώνουν τεχνολογίες που επιτρέπουν την συλλογή και καταγραφή υψηλής ακρίβειας δεδομένων ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τις ανάγκες συντήρησης και βαθμονόμησης στο ελάχιστο καθιστώντας τους αισθητήρες ιδανικούς για κάθε είδους εφαρμογή.