210 2815440 Δε - Πα: 9:00 - 17:00 info@metrica.gr

Σύνδεση

Barani - Compact λύση μετεωρολογικού σταθμού

(1)
Δυνατότητα μέτρησης ταχύτητας / διεύθυνσης ανέμου, θερμοκρασίας, σχετικής υγρασίας, βαρομετρικής πίεσης, βροχόπτωσης.

Δυνατότητα μέτρησης ταχύτητας / διεύθυνσης ανέμου, θερμοκρασίας, σχετικής υγρασίας, βαρομετρικής πίεσης, βροχόπτωσης.

Επιμέρους αισθητήρια για την μέτρηση μετεωρολογικών παραμέτρων
Ο αισθητήρας MeteoWind της εταιρείας Barani αποτελεί ένα όργανο υψηλής ακρίβειας για μέτρηση διεύθυνσης και ταχύτητας ανέμου. Διαθέτει υψηλή αντίσταση στη σκόνη και δυνατότητα θέρμανσης για περιοχές με χαμηλές θερμοκρασίες. Το ανεμόμετρο έχει σχεδιαστεί με βάση τις αυστηρές απαιτήσεις ακρίβειας των ανεμομέτρων κλάσης 1. Τα ελλειπτικά πατενταρισμένα κύπελλα του ανεμομέτρου προσφέρουν υψηλής ακρίβειας μετρήσεις ακόμη και σε συνθήκες χιονόπτωσης ή χαλαζιού. Διατίθεται με επιπλέον, κατά επιλογή, αισθητήρες ανάλογα με την εκάστοτε εφαρμογή. Τέλος, η εξαιρετικά χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση του τον καθιστά ιδανικό για σύνδεση σε ενεργειακά αυτόνομους σταθμούς.

Διαδικτυακή λύση φιλοξενίας, επεξεργασίας & οπτικοποίησης δεδομένων Meteoview2
Παρακολούθηση με χρήση του διαδικτύου των real time μετρήσεων από οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone. Δυνατότητα καθορισμού δικαιωμάτων χρήστη (Authentication & Authorization) και δυνατότητα προβολής των τελευταίων μετρήσεων καθώς και πληροφοριών του σταθμού. Απευθείας λήψη και καταχώρηση των μετρήσεων μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας με δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων ανά σταθμό και ανά αισθητήρα καθώς και αποστολή πολλαπλών ειδοποιήσεων για κάθε αισθητήρα προς επιλεγμένους χρήστες. Η ειδοποίηση γίνεται μέσω e-mail.

Infinite ADU-500 - καταγραφική μονάδα
Τηλεματική μονάδα που αποτελεί αυτόνομη μονάδα μέτρησης, καταγραφής και αποστολής δεδομένων με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και δυνατότητες τηλε-ειδοποιήσεων. Τροφοδοτείται από εσωτερικό συσσωρευτή και διαθέτει 3 ψηφιακές, 2 αναλογικές εισόδους και πολλαπλές εξόδους τροφοδοσίας εξωτερικών αισθητήρων. Μέσω ψηφιακού διαύλου, υποστηρίζει τη συλλογή δεδομένων από αισθητήρια και πρωτόκολλα διαφορετικού τύπου. Ενσωματώνει εσωτερικό modem κινητής τηλεφωνίας για αναμετάδοση δεδομένων και προσωπική τηλε-ειδοποίηση μέσω SMS. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις για λειτουργία σε διαφορετικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας των GSM/EGPRS και CDMA2000 και μπορεί να τροφοδοτείται είτε με ηλιακή τροφοδοσία, ή με συσσωρευτή Lithium Thionyl, διατηρώντας την ενεργειακή αυτονομία της συνολικής μονάδας έως και 10 έτη.

Ρωτήστε μας περισσότερα στο 210 2815440.