210 2815440 Δε - Πα: 9:00 - 17:00 info@metrica.gr

Σύνδεση

OTT NETDL500/1000

(1)
Η σειρά καταγραφικών ΟΤΤ netDL ενσωματώνει χαρακτηριστικά που αυξάνουν τις δυνατότητες καταγραφής και διαχείρισης των περιβαλλοντικών δεδομένων.

Η σειρά καταγραφικών ΟΤΤ netDL ενσωματώνει χαρακτηριστικά που αυξάνουν τις δυνατότητες καταγραφής και διαχείρισης των περιβαλλοντικών δεδομένων. Διαθέτουν μεγάλη εσωτερική μνήμη 4MB με δυνατότητα επέκτασης της μέσω USB θύρας. Ενσωματώνουν μόντεμ και πλήθος θυρών επικοινωνίας όπως Ethernet, RS232. Επιπλέον, είναι δυνατή η ενσωμάτωση web server γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα εύκολη την αποστολή δεδομένων μέσω του διαδικτύου. Η αποστολή δεδομένων μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε πρωτόκολλο μεταφοράς ΗΤΤP, FTP, SMTP, SNTP, GSM/GPRS, SMS, METEOSAT/GOES.

Τα καταγραφικά NetDL είναι πολύ εύκολα στη χρήση. Η φωτιζόμενη οθόνη προσφέρει γρήγορη και εύκολη παρατήρηση των μετρούμενων τιμών στο πεδίο. Χρησιμοποιώντας την θύρα USB ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί απλά και γρήγορα μέσω ενός φορητού υπολογιστή ή μέσω ενός USB stick. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποια γλώσσα προγραμματισμού, καθώς το λογισμικό είναι σχεδιασμένο σε περιβάλλον windows. Στην περίπτωση του ενσωματωμένου web server η διαχείριση και ο προγραμματισμός μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα μέσω ενός απλού browser. Στα μεγάλα πλεονεκτήματα τους παραμένει η πολύ χαμηλή κατανάλωση με σκοπό τη χρήση σε απομακρυσμένες περιοχές με περιορισμένη δυνατότητα ενεργειακής τροφοδοσίας.