210 2815440 Δε - Πα: 9:00 - 17:00 info@metrica.gr

Σύνδεση

Blog

OTT WS100 - Αισθητήρας μέτρησης κατακρίμνησης

Ο αισθητήρας Lufft WS100 είναι αισθητήρας μέτρησης κατακρημνισμάτων με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης. Χάρη στις τεχνολογίες που ενσωματώνει αναγνωρίζει τον τύπο και την ποσότητα των κατακρημνισμάτων από την πρώτη σταγόνα. Ο αισθητήρας ανιχνεύει το μέγεθος της σταγόνας και το κατατάσσει σε μία από τις έντεκα διαφορετικές κατηγορίες κατακρημνισμάτων. Λόγω της αυτονομίας του ενδείκνυται για απομακρυσμένες τοποθεσίες.

ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Λόγω της έξυπνης τεχνολογίας που ενσωματώνει και της έλλειψης κινητών μερών, ο WS100 ξεχωρίζει από οποιονδήποτε άλλον αισθητήρα/μέθοδο μέτρησης κατακρημνισμάτων όπως του ανατρεπόμενου κάδου, ζύγιση ή οπτική μέθοδο.

ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΕΤΡΑ
Ο WS100, με πρωτοφανή ταχύτητα, μετρά με ακρίβεια από την πρώτη σταγόνα. Μετράει την ένταση βροχόπτωσης έως 200 mm ανά ώρα και ανιχνεύει σταγόνες μεγέθους έως και 5,0 mm.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΜΑΤΩΝ
Χρησιμοποιώντας ένα ραντάρ Doppler των 24 GHz, μετρά την ταχύτητα όλων των μορφών συμπυκνωμένου νερού που μπορεί να παρατηρηθεί στην επιφάνεια της Γης ή στην ατμόσφαιρα. Αυτές περιλαμβάνουν βροχή, χιονόνερο, χιόνι, χαλάζι.
Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τον νέο αισθητήρα Lufft WS100 σχετικά με την τεχνολογία μέτρησης, την εγκατάσταση, τη βαθμονόμηση, τα πεδία εφαρμογής, τα οφέλη του προϊόντος καθώς και τη διαφοροποίησή του από άλλες τεχνολογίες.

Δείτε περισσότερα...